Skip to main content

Esports

2.000 elfs i elfes tenyeixen la ciutat de verd en La Nadalenca

  • Toni Salvador

Santa Coloma es tenyeix del verd més solidari. El dissabte al vespre, 2.000 persones vestides d'elf i elfa van participar en la cursa "La Nadalenca", tot mostrant l'esperit de cooperació de la ciutat en l'època més solidària de l'any.

Enguany en la seva primera edició, la cursa va ser un èxit de participació, però sobretot d'organització, la qual va ser duta a terme pel club colomenc d'atletisme Running Vigia en col·laboració amb el Consell Esportiu Barcelonès Nord i la FAVGRAM. Destaca també el patrocini de l'empresa colomenca Ferrolan.

El nou esdeveniment esportiu s'ha fet en benefici del projecte "Cap nen sense joguina" de la Creu Roja Barcelonès Nord, per la qual ha estat destinada tota la recaptació de les inscripcions. Les places es van tancar fa uns dies en arribar al límit de participants.

En resum, cinc quilòmetres de cursa pel centre de la ciutat, la qual va aplegar molta expectació per part dels mitjans a més d'un gran nombre d'espectadors, gràcies també a l'animació i les activitats organitzades en diversos punts del recorregut.