Skip to main content

Esports

Èxit total del Festival de Patinatge Artístic celebrat al Pavelló Nou

  • Sara Simonet

Ahir es va celebrar la 39 edició del Festival de Patinatge Artístic, la qual va suposar un èxit en tots els sentits, tant pel nivell dels patinadors com per la quantitat d'assistents. 1100 persones van desplaçar-se al Pavelló Nou per gaudir d'un espectacle visual que, amb llums i color, van acompanyaran les diferents coreografies.

El festival va reunir fins a 300 patinadors i patinadores. CPA Premià, APA Granollers, CPA Laità, CPA Terrassa, CPA Santa Perpètua i CPA Espugles van ser els club convidats a participar. L'espectacle va estar dividit en dues parts amb coreografies grupals i individuals. Dels grups dels nivells 1 i 2 hi havien patinadores que van començar fa pocs mesos. 

Entre els assistents, des de l'Ajuntament van estar l'alcaldessa Núria Parlon, el primer tinent d'alcadessa Esteve Serrano, la tercera tinenta Lídia Montero i la vuitena tinenta Mireia González. També va ser-hi present Montserrat Mata, la presidenta de la Territorial de Barcelona en representació de la Federació Catalana de Patinatge. 

Al finalitzar l'acte, la responsable Rosa Cabrera va donar les gràcies al públic, als clubs convidats, a l'equip tècnic, als col·laboradors, a les persones voluntàries, a l'Ajuntament i la Federació. El festival va ser tot un èxit i tothom va sortir encantat de l'espectacle.