Skip to main content

Economia

Sessions informatives sobre ajuts econòmics a la digitalització

  • Xavi López

El servei de Foment Empresarial està organitzant tres sessions informatives per a les empreses de Santa Coloma, amb l’objectiu de donar a conèixer els nous ajuts econòmics a la digitalització que seran convocats properament per l’Ajuntament i Grameimpuls. Els ajuts permetran finançar diverses adquisicions relacionades amb la digitalització de les empreses, com ara el disseny o l’allotjament d’una pàgina web, entre d’altres. 

Aquests ajuts estaran destinats a les empreses de la ciutat que hagin participat en programes locals de digitalització, com ara el “TTT” (Treball, Talent i Tecnologia) o el “#SocDigital”, en les seves edicions del 2022 i 2023. Les empreses podran sol·licitar una subvenció del 75% del cost total del seu projecte de digitalització, amb un límit màxim de 6.000 euros.

Les sessions informatives estan programades per a tres dates: el 1 de juny, de 18 a 19 h, al Centre d’Empreses Can Peixauet; el 9 de juny, de 9.30 a 10.30 h, en línia; i el 15 de juny, de 15 a 16 h, en línia.