Skip to main content

Economia

Inicia el compte enrere per l’inici de la Black Week: del 21 al 26

  • Toni Salvador

La Black Week, organitzada per l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) de Santa Coloma, es durà a terme la propera setmana del 21 al 26 de novembre. Durant la seva celebració, com cada any, els comerços associats oferiran promocions especials pels seus clients i posaran els productes habituals a preus molt més econòmics. Des de l’Agrupació, a més, s’encarregaran de subministrar globus per decorar i material per marcar les ofertes i les promocions, que també es podran consultar al web del totama.cat.

Els colomencs i colomenques, a part de gaudir de les ofertes i dels descomptes dels botiguers, també podran participar en el sorteig d’una targeta regal valorada en 50€ per bescanviar a tots els comerços adherits a la Targeta Ciutat.

Amb aquesta sèrie d’iniciatives, l’objectiu de l’Agrupació és crear una forta xarxa de comerços locals i, alhora, fomentar el comerç de proximitat entre els ciutadans de Santa Coloma. L’ACI fa especial èmfasi en el fet que tot allò que es compra als Centres Comercials o mitjançant la compra en línia també es pot comprar als comerços de la ciutat, amb un tracte més proper i amb productes de primera qualitat.

L’ACI també prepara la campanya de Nadal 2022

L’Agrupació també ha engegat els preparatius de la campanya de Nadal 2022. El termini d’inscripció pels comerços ja s’ha tancat, i ara l’entitat està acabant de decidir com serà el programa i quines activitats que es duran a terme per dinamitzar la ciutat

El que sí que està clar és que, com ja és tradició, durant les dates nadalenques els més petits de la casa podran gaudir del trenet que recorrerà la ciutat, del Tió, d’inflables, i d’alguna que d’altra gimcana. Pels més grans, també s’hi faran sortejos. Tota la informació es podrà anar seguint a través de les xarxes de l’Agrupació.

Fotografia: Andreu Fernández.