Skip to main content

Cultura

La IV Mostra de Cine de Terror torna a la sala del Pompeu Lab

  • Carlos Alcivar

Mala nit pels qui tinguin insomni després de veure una pel·lícula de por. La IV mostra biennal de Cinema de Terror torna al centre Pompeu Lab. Del 13 i fins al 20 d’octubre hi haurà diverses sessions de cine amb reserva prèvia i d’altres activitats complementàries.

L’èxit de participació ha provocat que les entrades a Grameticket es trobin en llista d’espera o directament exhaurides. El vermut de la Mostra de Cinema es farà demà 13 d’octubre, amb la inauguració per part de Mireia González, diferents personalitats i la directora del centre Pompeu Lab, Isuka Palau.

El mateix dia, a les 17:30h, ja s’iniciaran les sessions programades del cinema de terror amb el suspens de Los ojos de Julia. L’endemà, a les 19 h, hi haurà Ego, cría siniestra. El 15 d’octubre, a les 19 h, Barbarian. Els tres dies següents, Maleficio, a les 20:30 h; Carrie, a les 21:30h i, Nope, a les 22h.

El 19 d’octubre a les 21:30h, es posarà El exorcista creyente i, més tard, la “sessió golfa” del Pompeu Lab, a les 00:30h, amb el film Háblame. L’últim dia, a les 12 h, també hi haurà una sessió pels més petits amb la pel·lícula infantil de Ruby, aventuras de un kraken adolescente. A les 16h, la mostra trepidant de Última noche en el Soho.

La sessió de clausura de la mostra biennal serà a les 18 h, amb una pel·lícula que serà escollida pel públic al llarg de les jornades. Entre ells, M3gan, Cementerio de animales, Reinfield, Teléfono negro i El extraño.

Activitats complementàries a la IV Mostra de Cinema

A part de les pel·lícules projectades, també hi haurà activitats complementàries, com la del  14 d’octubre, en què es farà un taller de cuina pels més petits i, l’endemà, un taller de cuina de castanyes dirigida a adults, amb la presència del xef Ivan Vilches.

El 16 d’octubre es parlarà sobre grups i “El magnetisme de les sectes, a càrrec del sociòleg Avi Astor. El 17 d’octubre, durant la tarda, tindrà lloc la festa Tardeo jove, adreçada al jovent de més de 16 anys i amb un concurs de disfresses amb premi de dues entrades a Horrorland, el millor parc d’ensurts d’Europa.

A les 19h,  també s’organitzarà la ruta nocturna “Gramenet Misteriosa”. L’endemà hi haurà el sopar temàtic amb espectacles. Aquesta serà l’única activitat que s’haurà de reservar a través del web del Pompeu Lab. Hi haurà també premi de quatre entrades a Horrorland pels més atrevits de The Phobia experience.