Skip to main content

Cultura

Comença la sisena setmana d’activitats d’Estiu a la Fresca

  • Dani Mormuz

La sisena setmana de l’edició d’enguany de l’Estiu a la fresca presenta noves activitats entre avui, dijous 8 d’agost, fins el pròxim diumenge 11 d’agost.

Aquesta tarda, es podrà gaudir de l’espectacle Show & skills: break dance, de 19h a 20.30h, a la plaça de Santa Rosa. D’altra banda, hi ha programat Patis joves a l'estiu, que són diferents activitats esportives dirigides a nens i nenes a partir de 12 anys. Es farà de 19h a 23h, a les escoles Ferran de Sagarra i Les Palmeres, i es repetirà demà i dissabte següent en el mateix horari.

Demà, divendres 9 d’agost, també es podrà viure com es l’experiència de conduir un triker balance bike i fer curses amb amics i familiars, en l’activitat Circuit Balance Bike. Es farà a la plaça del Rellotge de 19h a 21h. A les mateixes hores, a la plaça del Barri Llatí, s’ha organitzat Andròmines, uns jocs d’habilitat, psicomotrius i d’enginy que faran gaudir a tota la família; i a la plaça de Catalunya hi haurà espais de joc lliure i creatiu per a famílies amb infants fins a 6 anys. Per la nit, es podrà veure la pel·lícula Top Gun: Maverick en el Cinema a la fresca que està programat a les 22h als Jardins de l’Amistat.

El dissabte, 10 d’agost, hi haurà un espai de circ per gaudir en família a la plaça del Rellotge, de 19h a 21h. En el mateix horari, a la plaça de Catalunya, hi tornarà a haver-hi espais de joc lliure i creatiu per a famílies amb infants fins a 6 anys.

Finalment, el diumenge, 11 d’agost, es podrà jugar a diferents jocs tradicionals a la plaça del Rellotge, de 19h a 21h. De nou, a la plaça Catalunya hi haurà espais de joc lliure i creatiu per a famílies amb infants fins a 6 anys, en el mateix horari.