Skip to main content

Cultura

Centenars de colomencs celebren el Pride Garden

  • Carlos Alcivar

A d’amor, B de bizcochito i C de carícies. Els jardins de la Torre Balldovina van acollir a centenars i centenars de colomencs que passaven per celebrar la diversitat i l’orgull del Pride Garden.

Poc després de las 18 h, la festa començava amb la seva programació. Una festa conduïda per Alex Marteen i Glaciar, amb força ritme. La música dels discjòqueis va accentuar l’ambient als jardins de la Torre Balldovina on l’alcaldessa Núria Parlon i el seu equip de govern van ser vistos entre la multitud, celebrant l’orgull.

Després de diverses actuacions, com la de les drags Glaciar, i el seu ABC, i les comparses de Krystal Karma & Valkiria, el públic colomenc encara s’animava més, amb balls i cançons que posaven també els DJ. També destacaren les actuacions de La Barbie Calva i Adrián Amaya.

El gran especatcle de la nit va ser Rosa López qui va cantar la cançó d’Alaska i Dinarama “A quién le importa” i la cançó d’Eurovisió d’España l’any 2002 Europe’s líving a celebration”. Una ràpida actuació, però vibrant per part del públic que va corejar a la cantant.

Rosa López, durant el seu concert

El Pride Garden terminaria amb més música del presentador i DJ Alex Marteen, deixant al públic ballant fins mitjanit.

Fotos: Carlos Alcivar