Skip to main content

Cultura

Compte enrere per a la 51a Feria de Abril a Catalunya

  • Xavi López

La Feria de Abril de Catalunya, organitzada per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya, es prepara per a la 51a edició.

Els dies claus per als amants de la cultura andalusa, que acostumen a ser gairebé un milió de visitants cada edició, seran del 26 d'abril al 5 de maig, quan el Parc del Fòrum cobrarà vida amb els vestits de flamenca i les tradicions de la Fira de Abril durant els deu dies de festa. L'encesa del pòrtic d'entrada marcarà l'inici oficial el 26 d'abril a les 21h, moment molt esperat pels assistents. Com sempre, l'entrada a les casetes serà lliure i gratuïta, brindant als visitants l'oportunitat de gaudir d'actuacions artístiques i espectacles típics.

La Fira comptarà amb un total de 52 casetes, així com 125 atraccions i llocs de restauració i promet oferir una experiència completa per a tots els assistents. Des de Santa Coloma, disposarem de la presència a la Feria de l'entitat Nostra Senyora del Rocío Santa Coloma de Gramenet.

Aquest any, hi haurà més entitats participants, i aquells que ho desitgin podran optar per tenir la caseta més petita, en un gest que cerca facilitar la mobilitat dins del recinte. A més, s'hi incorporarà una zona village amb expositors de marques alimentàries i begudes, enriquint encara més l'oferta gastronòmica i comercial de la fira.

Per a aquesta edició, l'organització treballarà activament per impulsar el reconeixement de la Rumba Catalana com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, tot subratllant la importància cultural i musical d'aquesta expressió artística.