Skip to main content

Cultura

Divendres Carro de Banco estrena "Gloria" al Teatre Sagarra

  • Xavi López

La companyia de teatre colomenca Carro de Baco presentarà l’obra Gloria a la Sala Gran del Teatre Sagarra. Serà aquest divendres 22 de març a les 19h. L’espectacle tracta sobre la biografia de la poeta Gloria Fuertes, alhora que es fa una deconstrucció de les seves llums i ombres. 

En aquesta obra, es podrà veure com una dona intenta fer-se lloc en un entorn hostil, tradicionalment dominat per homes. L’objectiu és conèixer i rememorar la història de l’escriptora, a qui es defineix en la descripció de l’obra com “la dòcil”, “la rebel”,la que va juntar versos bells” o “la nena poeta dels adults”. L’obra també vol reflexionar sobre la vida, la mort,  trobar-se un mateix i la influència que cadascú exerceix sobre la resta de persones.  L’espectacle és dirigit per Germán Madrid, i protagonitzat per les actrius Alba Cámara, Antonia Castillo i Estela Madrid.

El preu de l’entrada és de 15 euros. Es pot adquirir a la taquilla del teatre dues hores abans que comenci la representació o els divendres en horari de 10h a 14h i de 17h a 20h. També es pot comprar trucant al telèfon de la taquilla, que és el 93 462 40 54.