Skip to main content

Cultura

La Colmena estrena comèdia amb "Quina merda de vida!"

  • Xavi López

El Teatre La Colmena  presenta avui l’obra Quina Merda de Vida!, una comèdia del mateix teatre que promet retratar les diverses facetes de les vides contemporànies amb una mirada cínica i incisiva.

“Portem vides estressades, agòniques, triomfals, desesperades, anodines... i en aquesta comèdia veurem un retrat d’alguna d’aquestes vides a través de la mirada cínica de cinc actrius.”, explica el teatre respecte a l’obra que dirigeix Andreu Banús.

Anabel Agorreta, Inma Carrasco, Mireia Garcia, Andrea Pérez i Mercedes Torres seran les actrius encarregades d’encarnar els diversos personatges que reflectiran les múltiples dimensions de la vida moderna.

La funció es representarà des d'avui fins al 28 d’abril, amb funcions els divendres i dissabtes a les 20h i els diumenges a les 19h. Les entrades tenen un cost de 8 euros, mentre que els Amics del Teatre La Colmena poden adquirir-les a 4 euros. Les reserves es poden fer a través de correu electrònic a              Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o mitjançant WhatsApp al 613 02 90 55.