Skip to main content

Cultura

El Rei Carnestoltes lliura els premis a les millors comparses

  • Dani Mormuz

La rua de Carnestoltes que es va celebrar el dissabte 10 de febrer va concloure a la plaça de la Vila amb el lliurament dels tradicionals premis.

Aquest any, el premi a la comparsa més artística va ser per a l’Associació de veïnes i veïns de Can Calvet, que anaven disfressats de cavallets marins. El premi a la comparsa més original va ser per AFA Torre Balldovina, que es van disfressar de motxos de fregar. El premi a la comparsa més marxosa va ser pels Trabucaires de Santa Coloma, que anaven disfressats de tribukaires, una tribu maori.  

Tribukaires

El Rei Carnestoltes va lliurar els premis a la plaça de la Vila, juntament amb l’alcaldessa, Núria Parlon, i la Tinenta d’alcaldessa de Cultura, Sara Martínez Zapata. Després, els DJ’s Patatas Bravas van posar música al final de la festa.  

En total, 31 comparses i unes 2.500 persones van participar a la rua de Carnestoltes d’aquest any. Van sortir de la plaça del Rellotge i van arribar en desfilada a la plaça de la Vila, on els esperava el Rei Carnestoltes per a anunciar els premis.

Els colomencs i colomenques també van gaudir d’altres activitats lúdiques i familiars durant el cap de setmana. El diumenge va tenir lloc la tradicional festa familiar a la plaça de la Vila. Va estar a càrrec del grup Ambauka, que van realitzar un espectacle per als més petits.