Skip to main content

Cultura

Petards Peiró obre les casetes de Can Zam i Molinet

  • Josep M. Roca

Com passa casa any dies abans de Sant Joan, l’empresa Petards Peiró obre les seves casetes de venda de petards i productes de pirotècnia a Santa Coloma. S’uneixen a la botiga de l’avinguda de la Generalitat amb el carrer Monturiol,a santa coloma, i la de Tramuntana, 24, al barri de Sant Andreu, que estan obertes des de setmanes abans.

Les dues casetes de Can Zam,  situades a la cruïlla entre l’avinguda de la Generalitat i la Pallaresa, i les altres dues, col·locades a la rotonda del Pont del Molinet, a la plaça Salvador Dalí, cantonada Pont del Molinet, apareixen per aprovisionar de tot tipus de productes de pirotècnia per a grans i petits.

Bombetes, bengales, petards xinesos, petards potents i potentíssims, traques de fins a 30 metres, fonts de llum, amb esclat o sense, de durades de temps llarguíssimes, coets de tot tipus i qualsevol altre producte que us pugueu imaginar els trobareu als establiments de Petards Peiró.

Àngel Peiró, el propietari, fet a ell mateix, i amb quasi quaranta anys de vida comercial en el negoci a Sant Coloma. Des de 1995 a Can Zam, les casetes de Peiró són un punt de referència. Des de que a Can Zam encara hi arribava la riera de la Pallaresa on ara hi ha el fantàstic parc d’Europa i  per on hi passa la B-20 soterrada.

Àngel Peiró és de Les Oliveres, però la seva passió pels focs d’artifici l’ha dut a instal·lar-se a Elx on el seu negoci és un gran castell on s’hi venen tot l’any els productes de pirotècnia.

Fins el dia de Sant Joan, des de les 10 dl matí i fins les 20:30 hores podreu comprar els vostres productes per a festes particulars, familiars o veïnals i la revetlla de Sant Joan, amb tota la seguretat.

Fotos: Carla Roca