Skip to main content

Cultura

Repàs a la història amb el Juguem a Santa Coloma

  • Xavier López

Des de demà 11 fins el 24 de novembre es celebrarà una nova edició del popular joc en línia Juguem a Santa Coloma, una iniciativa que té com a objectiu fer valer els coneixements dels colomencs i colomenques sobre la seva ciutat i la seva cultura intrínseca. Per poder participar, és necessari registrar-se al web del joc.

De dilluns a dijous, a partir de les 9h del matí, es publicaran dues preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 12h de la nit. Els divendres, també a les 9h del matí, es publicaran dues preguntes que es podran contestar fins les 12h de la nit del diumenge.

Per cada pregunta encertada s’obtindran 10 punts i, en cas que la pregunta tingui una dificultat especial, se’n guanyaran 25. Les respostes poden trobar-se a Internet, però d’altres serà necessari visitar la biblioteca, moure’t per Santa Coloma, enviar una foto o preguntar a algun savi local.

El guanyador o guanyadora del concurs serà qui aconsegueixi acumular més punts. Tant 1r, 2n i 3r classificats rebran com a premis un viatge, un sopar i un rellotge esportiu. Quan comenci el joc, s’aniran desvetllant més premis.

Per conèixer la teva posició, hauràs d’accedir al web, on trobaràs les respostes contestades, quines són correctes i incorrectes i la teva puntació. En cas d’empat a punts, el 27 de novembre s’organitzarà una prova final de desempat al Museu Torre Balldovina