Skip to main content

Cultura

La 7a trobada de vehicles antics té lloc al Parc de Can Zam

  • Xavier López

El Parc de Can Zam acollirà demà 24 de setembre la 7ª trobada de vehicles clàssics. La raó de la reunió és la d’exposar automòbils que es consideren clàssics, que són aquells que tenen més de 25 anys. Les inscripcions per accedir a l’espai són gratuïtes i es fan el mateix dia de la trobada.

A partir de les 9h, es podran veure diferents models de vehicles anteriors a l’any 1992 en una trobada que no és competitiva. Des de les 11h, començaran les diferents activitats que s’han preparat, de les quals n’hi ha dirigides pels més petits, ja que s’habilitarà una àrea infantil. Can Zam comptarà amb servei de bar i també es facilitarà un espai per fer pícnic. A més, durant la trobada, la gent tindrà la possibilitat de fer-se fotos amb els vehicles. A les 12:30h tindrà lloc el lliurament de premis i un sorteig. Els premis es reparteixen en les categories següents: motos, participant local, vehicle més antic i vehicle especial.

La trobada de vehicles clàssics es va iniciar temps enrere a la carretera de la Roca, concretament al ‘Desguazes La Roca’,  però havia quedat interrompuda durant 3 anys. La última vegada que es va fer a Santa Coloma va ser el 8 de setembre de 2019. Aquell any van participar de forma oficial 133 vehicles dels quals el més antic va ser un Renault 4 de l’any 49. En aquella ocasió, la ruta va ser per les rodalies del Barcelonès, fent un total de 30 km, amb el Parc de Can Zam com a punt de trobada i de sortida. A més de la ruta, un grup reduït va fer una cercavila per la ciutat perquè els ciutadans colomencs poguessin visualitzar els vehicles clàssics.