Skip to main content

Cultura

Avui tornarà a celebrar-se la Nit dels Museus a la ciutat

  • Sara Simonet

Demà, dissabte 14 de maig, se celebrarà una nova edició de la Nit dels Museus a Santa Coloma.

Durant la jornada, els museus obriran les seves portes oferint una atractiva oferta d’activitats per sensibilitzar els visitants de la seva importància en el desenvolupament de la societat. Les activitats més destacades del dia seran l’Escape Room “El tresor de la Torre Balldovina”, que es durà a terme de 19.30 a 20.30 h; l’espectacle teatral "Comèdies d’estiueig", a les 21.30, 22.30 i 23.30 h; i per últim, la visita guiada teatralitzada “El senyor Sagarra et convida a la Torre Balldovina”, que es farà a les 22 i a les 23 h.

En horari de matí, a les 12 h se celebrarà el taller “Com sona l’estiu”. Un taller a càrrec de Pol Aumedes per aprendre a crear una composició musical amb l’ajuda d’instruments i d’una gravadora de so.

Dia Internacional dels Museus

El proper 22 de maig se celebrarà el Dia Internacional del Museus, i per commemorar-ho, el mateix dia i el 18 de maig, es farà una visita dinamitzada a l’exposició «Estiueig de proximitat, 1850-1950». El públic es podrà passejar d’una manera diàfana per les diverses realitats i problemàtiques derivades de l’estiueig al llarg de cent anys. Serà una activitat gratuïta adreçada a públic familiar i a col·lectius de persones sordes signants i oralistes.