Skip to main content

Actualitat

El Consell de la Infància convoca una recaptació d’aliments

  • Alejandro Díaz

El Consell municipal de la Infància de Santa Coloma farà recapte d’aliments avui dia 24, de 10 a 14h i de 17 a 20h; i el dissabte 25 de maig, de 10 a 14h, en el mercat municipal de Singuerlín. La recollida es realitzarà juntament amb la participació dels nens i nenes del Consell de la Infància i amb les persones voluntàries de la Creu Roja.

Aquesta activitat solidària està promoguda pel Consell Nacional de la Infància  i l’Adolescència de Catalunya (CNIAC), i entra en el marc del Dia Mundial contra la Fam, que se celebra el dia 28 de maig. L’esdeveniment està obert a tothom i té l’objectiu mitjançant aquesta recaptació d’aliments d’impulsar una alimentació saludable i suficient per a tothom.

Entre tota l’alimentació que es pot portar per a la recaptació, algunes de les opcions són llet, llegums cuits, galetes, llaunes de conserves (com tonyina, paté, verat...), pasta (macarrons, espaguetis...), oli (d’oliva, de gira-sol), tomàquet fregit, cereals, cacau, fruita en llauna (pinya, préssec, macedònia...), etc. S’anima a tothom a participar i a col·laborar en aquesta activitat per prendre consciència i actuar contra les desigualtats.