Skip to main content

Actualitat

FHES obre nou espai de consultes externes i servei de ginecologia

  • Carlos Alcivar

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) ha obert un nou espai dedicat a consultes externes, a la primera planta de l’hospital.  Un nou espai que permet també al Servei de Ginecologia i Obstetrícia integrar-se, a més d’especialistes de neurologia, endocrinologia i l’equip de dietistes.

Unes obres en la primera planta que ja estan completes i amb èxit.  El nou espai de la FHES vol garantir un recinte més còmode i positiu pels i les pacients que visitin les consultes externes o els serveis de ginecologia i obstetrícia, com també una millor coordinació dels professionals.

Altres canvis favorables en el Servei de Ginecologia, a part de l’ampliació, és que s’han elevat els sostres i s'ha canviat el sòl. S'han revestit algunes parets de fusta, s'ha renovat la il·luminació, s'ha fet un nou lavabo, a més d’una actualització del mobiliari.

Per rebre les consultes dels especialistes de neurologia, endocrinologia i l’equip de dietistes es podrà accedir a través de la nova sala d’espera 17.

Les millores del nou espai  obren la possibilitat d’actualitzar altres serveis i àrees de l’hospital, dins del Programa Horitzó 2027.

Fotos: Andreu Fernández / FHES