Skip to main content

Actualitat

Un home mor apunyalat en una baralla a la Salzereda

  • Josep M. Roca

Els mossos d'esquadra han confirmat a El mirall.net la mort d'un home ahir dissabte 23 de desembre a l'Hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti, de Badalona, que era atès per ferides d'arma blanca  i que els serveis sanitaris havien traslladat hores abans al centre hospitalari.

L'agressor, que va fugir del lloc dels fets després de l'agressió, va lliurar-se ell mateix hores després a la comissaria dels mossos d'esquadra del barri de Sant Andreu, a Barcelona, que està situada a Torres i Bages cantonada passeig de Santa Coloma, relativament a prop del lloc dels fets.

L'home, que té 47 anys d'edat, resta detingut i és possible que, a causa de les dates festives resti en presó preventiva en espera de ser dut al jutjat. De moment, l'acusació sobre ells és per un delicte d'homicidi.

L'apunyalament s'hauria produït en el transcurs d'una baralla, les raons de la qual es desconeixen a hores d'ara. La discussió es va produir entre dos amics bangladeshians quan ja eren passades les nou del vespre. El lloc era una illeta del passeig de la Salzereda, molt a prop de la confluència amb el carrer de Francesc Moragas.

Els participants en aquest incident són dues persones sense sostre que, segons fons de la investigació, pernoctaven en llocs diferents. El fet idiomàtic ha impedit saber la raó per la qual l'home detingut hauria apunyalat el seu compatriota, ni el perquè de la discussió entre ells.