Skip to main content

Actualitat

L’Ajuntament ret comptes en la Setmana del PAM

  • Toni Salvador

L’Ajuntament dona la benvinguda a la Setmana del PAM, de la qual s’emetrà contingut a les xarxes sobre l’estat de compliment del Pla d’Acció Municipal 2020-2023 durant els primers deu dies d’abril. Amb l’objectiu principal de retre comptes a la ciutadania, el projecte multimèdia pretén apropar als ciutadans de Santa Coloma les accions portades a terme per l’actual govern fins al moment.

Entre l’1 i el 10 d’abril hi ha programats al voltant d’una vintena de continguts, com poden ser debats, concursos, reality shows o reportatges relacionats amb els diferents àmbits d’actuació del pla, els quals s’emetran diàriament al Canal Gramenet de Youtube.

Isuka Palau, assessora en la direcció de polítiques de Participació Ciutadana, explica que la iniciativa “se celebra en el marc de la política de rendició de comptes a la ciutadania del govern local”, i Núria Parlon, alcaldessa, remarca a la presentació del projecte “la imprescindible implicació dels ciutadans”.

Amb les eleccions del maig de 2023 a l’horitzó, el projecte pot suposar no només un sempre positiu  exercici de transparència i, per tant, altament pròsper pel que fa a la governabilitat. La iniciativa, de fet, pot suposar la manera dels socialistes d’apropar-se i interpel·lar directament als colomencs, de tal manera que se sentin integrats a les accions realitzades al llarg d’aquesta tercera legislatura del partit encapçalat per Parlon que, segons el portal Infogovern (enllaçar link: http://infogovern.gramenet.cat/infogovern/) , enguany ha aconseguit implementar un 18 per cent dels objectius establerts al PAM, mentre que un 67 estan encara en marxa.