Skip to main content

Actualitat

L’Ajuntament escurça la Cavalcada a causa de la possible pluja

  • Josep M. Roca

Davant la previsió de pluges generalitzades i abundants aquesta tarda a la nostra ciutat, l’ajuntament ha decidit escurçar el recorregut de la Cavalcada de Reis que havia de sortit a les cinc de la tarda de l’esplanada dels Cubics.

Equips municipals estan treballant per donar seguretat i la màxima normalitat possible a la rua. En prevenció dels potencials efectes de la pluja prevista sobre les carrosses, les infraestructures i les condicions del paviment, així com les possibles afectacions als i les participants, el personal auxiliar i el públic assistent durant la jornada del 5 de gener, per la uql cosa, el recorregut s’ha hagut d’adaptar, a causa de l’alta perillositat dels potencials desplaçaments de les carrosses i els vehicles tractors en pendents pronunciats i carrers estrets, en cas que el ferm estigui mullat i pugui causar patinades o altres problemes.

Per aquesta raó, el recorregut alternatiu serà, amb sortida a les 17h:

Av. Puig Castellar, Av. Pallaresa, Av. Francesc Macià, Av. Santa Coloma, Rotonda de Can Peixauet, Av. de la Generalitat i Plaça de la Vila on l’hora prevista d’arribada dels Reis i les carrosses serien les 18:45 h. Un cop a la plaça dependrà del temps si l’acte de recepció dels Reis es fa tal com estava previst.

Els reis hauran arribat a Santa Coloma com estava prevista  les 16h al camp d’atletisme Antonio Amorós. La informació municipal que se’ns ha enviat no dóna cap alternativa per si a aquella hora plou.

L’Ajuntament, això sí, informa  informe que en cas que la Cavalcada s’hagi de suspendre una vegada iniciat el recorregut, Ses Majestats i el seu seguici es traslladaran a la Sala de Plens de l’Ajuntament, on rebran als infants. No explica quin serà el protocol per rebre’ls, ni quina serà la manera d’accedir al recinte municipal si la pluja continua.

En tot cas, el consistori demana a la ciutadania que faci atenció a les xarxes municipals en cas de suspensió prèvia a l’arribada en helicòpter de Ses Majestats o altres possibles incidències. No diu amb quant de temps d’avançada farà els avisos.

La informació es pot trobar dins l’apartat de notícies de la portada de la pàgina web municipal gramenet.cat i a través de les altres xarxes socials.