Skip to main content

L’Agrupació inicia avui unes jornades sobre el comerç local

  • Dani Mormuz

L’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) de Santa Coloma realitzarà a partir d’avui, 9 de juliol, un cicle de jornades estratègiques dirigides als comerços locals. Les següents sessions seran els dies 11, 16, 23 i 25 de juliol.

L’objectiu d’aquestes jornades és generar un pla d’acció, a través de diferents línies estratègiques, i apostar per la transformació digital i les noves formes de consum. En aquestes sessions, es tractaran temes com el funcionament dels tiquets de caixa i la facturació electrònica, com posicionar el negoci a Instagram o com dissenyar una campanya.

Totes les sessions són gratuïtes, i es poden apuntar tant comerços que siguin socis de l’Agrupació com negocis que no ho siguin. La inscripció s’ha de realitzar a través dels codis QR o enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Fins aquest moment, ja s’han inscrit uns 70 negocis.

Amb aquestes jornades, l’Agrupació també pretén que els comerços locals estableixin vincles entre ells, i que escoltin les seves necessitats. La iniciativa sorgeix després d’haver realitzat una diagnosi entre els negocis durant l’any 2023. Els resultats concloïen que els comerços de la ciutat havien perdut el dinamisme que havien tingut anys abans.

Per això, mitjançant aquesta i altres iniciatives, es pretén situar Santa Coloma com un exemple en innovació.

Trobades per la campanya de Nadal

Entre setembre i octubre, l’Agrupació també realitzarà unes sessions amb els comerços, de cara a preparar la campanya de Nadal. Els negocis de la mateixa zona de la ciutat hauran de dissenyar una acció lúdica que els agradaria fer durant les festes.