Skip to main content

Tamara Rasero, concursant d’Eufòria: “M’ha canviat la vida”

  • Dani Mormuz

Tamara Rasero, coneguda artísticament com a Pollo K, ha estat una de les 16 concursants de la tercera edició del programa musical de TV3 Eufòria. Tot i que la colomenca va ser eliminada del show a la primera gala, reconeix que ha estat una experiència inoblidable: “M’ha canviat la vida”.

En la primera gala del programa, va cantar el tema La meva sort de Ginestà, una cançó que li agrada, però amb la qual sortia de la seva zona de confort. Li hagués agradat demostrar molt més de si mateixa, amb una cançó més de l’estil hip hop, d’alguna artista que admira, com Lia Kali o Nathy Peluso.

En tot cas, juntament amb els seus companys del programa, amb qui ha format una gran família, el dia 30 de juny va oferir dos concerts al Palau Sant Jordi. En total, hi van assistir més de 23.000 persones.

La cantant explica que va viure un somni i que encara ho està assimilant. No es podia creure que la gent portés pancartes amb el seu nom: “Fa un any cantava a la meva habitació”. De fet, es va presentar a l’edició anterior d’Eufòria i no va ser escollida per participar.

Nova música i pròxims projectes

Com a projectes de futur, Rasero està centrada en preparar nova música, amb el seu amic i productor X. Sempre li ha agradat cantar, però es dedica a la música de manera professional des de fa un any, aproximadament. Li agradaria tocar diferents estils, no només hip hop o rap, ja que no vol tancar-se en cap tipus de gènere.

També té previstes algunes actuacions a Santa Coloma i Barcelona, i li agradaria llençar la seva pròpia línia de merchandishing. Tot i això, és conscient que el món de la música és molt inestable. De fet, ha perdut algunes feines per haver participat a Eufòria. Però la cantant reconeix que “si aspires a coses grans, t’has d’arriscar a coses fortes”.

Tamara no és una persona conformista. Es considera autoexigent i ambiciosa, i aspira a poder viure feliç fent el que li agrada, viatjant i tenint la seva pròpia casa a la muntanya: “Vull pau, música i tranquil·litat”.