Skip to main content

Can Mariner i Barri Llatí, últimes festes de barri d’enguany

  • Alejandro Díaz

Les festes del barri de Can Mariner i Llatí se celebren aquest cap de setmana, entre els dies 5, 6, i 7 de juliol. Aquestes festes seran les últimes de l’edició d’enguany que s’organitzaran, i posaran el final a uns caps de setmana en què els veïns i veïnes de la ciutat han pogut gaudir en companyia.

Pel que fa a les festes de Can Mariner, comencen el divendres 5 de juliol a les 19:15h amb l’actuació dels grups de sevillanes i castanyoles Amanecer i Azahar, del Grup de Dones de Can Mariner. Aquest dia també tindrà lloc el pregó del barri, a càrrec de Francisco Manchado, “Paco, el policía”. El dia 6 de juliol s’oferirà a les 10h parades de comerç local a la plaça Xavier Valls. Després de diverses activitats (també infantils), cercaviles i espectacles, el dissabte culminarà amb un gran ball popular a les 22:30h, de la mà de l’orquestra Dinámica Group. El diumenge 7 de juliol tindrà lloc la paella popular a les 14:30h i, després d’uns espectacles a la tarda, arribarà el fi de festa a les 22:30h.

En les festes del barri Llatí, la benvinguda serà a les 18h i el tancament del divendres serà a les 22:15h, amb la música en viu de Talimba. Dissabte 6 obrirà amb una xocolatada a les 10:30h i durant el dia hi haurà activitats infantils, actuacions flamenques i a les 22:30h ball amb María Muñoz. Finalment, el diumenge 7 es repetirà la xocolatada popular a les 11h amb castells inflables i aquestes festes tancaran amb l’actuació de rumbes de Los niños del sótano, a les 22h.

Per consultar tota la programació de les dues festes populars que queden als barris de la nostra ciutat, és imprescindible veure la pàgina web oficial