Skip to main content

Les electrolineres de Santa Coloma ja estan en funcionament

  • Alejandro Díaz

Les electrolineres instal·lades a Santa Coloma ja estan disponibles per fer ús dels seus serveis de recàrrega de vehicles elèctrics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquests punts estan ubicats a l’avinguda Pallaresa, 86-88, i al passeig Salzereda amb carrer Cultura. Encara que aquestes instal·lacions van ser gratuïtes durant un temps, ara amb l’ampliació d’electrolineres ja s’han posat totes de pagament.

A més de les dues electrolineres, hi ha punts de recàrrega als pàrquings municipals de Gramepark, on es troben dos per a motos i dos per a cotxes, en els aparcaments que estan ubicats al metro de Fondo i a la Rambla Sant Sebastià. Tanmateix, s’està a l’espera de què es posin en marxa dos més al mercat de Singuerlín i un altre doble en l’avinguda dels Banús.

L’Ajuntament impulsa aquests projectes pel seu compromís amb l’ús dels vehicles elèctrics i així tenir una ciutat titllada de saludable i sostenible, ja que les electrolineres funcionen gràcies a l’energia 100% d’origen renovable. Tot i això, en un futur pròxim no s’instal·laran més, o almenys en aquest any, ja que el Pla que s’ha impulsat té un objectiu de posar-ne al territori català les 102 electrolineres proposades.