Skip to main content

L’andalús David Hurtado, primer fitxatge de la Grama

  • Josep M. Roca

El migcampista –mig centre, específicament- David Hurtado és el primer fitxatge de la FE Grama per a la temporada 2024-2025. Capità i referent del CD Huétor Vega, un equip de la Tercera Federació grup 9, de la ciutat del mateix nom a 5 kilòmetres de Granada capital, amb la qual limita en terme municipal.

El nou jugador de la Grama porta deu anys jugant al Huétor Vega, equip que ara deixa als 31 anys (va néixer al juliol de 1993) on ha competit en 33 partits, 31 de la Lliga de Tercera i 2 de la Copa RFAF (Andalusia). Ha estat titular en les dos de copa i en 28 de Lliga, marcant dos gols.

David Hurtado declarava a l’emissora de ràdio Granada en juego en una entrevista que “simplement canvio d’aires perquè m’ha sortit una oportunitat i aquesta temporada posaré rumb a Barcelona, jugaré allà... He pres aquesta decisió  després de pensar-m’ho tres setmanes perquè mai és fàcil sortir de casa teva. Ara ja ho tinc decidit i vull aprofitar i viure aquesta experiència”. Hurtado deixà Huétor on va començar de benjamí i hi va ser-hi de juvenil i d’amateur, amb vuit  temporades a Tercera i dues a la Primera Andalusa.

Un dels portals d’internet, la Preferente, diu d’ell que és un “jugador d'una enorme qualitat, se sent còmode amb la pilota als peus i portar i moure el ritme del partit i tècnicament és molt bo”. Amb aquest fitxatge, la FE Grama comença la construcció de l’equip`de la propera temporada, un cop renovats els jugadors que el tècnic Joan Esteva ha decidit que es quedessin.