Skip to main content

La UCA organitza la XXXI Pujada a les Dues Pedres

  • Alejandro Díaz

La Unió Colomenca d’Atletisme (UCA) ha organitzat la XXI edició de la Pujada a les dues pedres, que se celebrarà el proper 16 de juny. Les inscripcions estan obertes fins avui, 13 de juny, si no s’arriba a la venda de 750 dorsals. El preu d’aquestes inscripcions és de 14 euros, i es poden fer presencials al Piccolo-café (c/Ferran de Segarra, 8) o per internet a Xipgroc.org.

La cursa de 5 i 10,5 km començarà a les 9h en el tret de sortida conjunt a l’accés de la Serralada de Marina, sant Jeroni de la murtra, mentre que l’arribada es farà al Poliesportiu Prat de la Riba. Es faran unes proves infantils per menors de 8 anys, a partir de les 11h, de 200 a 400 metres (les inscripcions són el mateix diumenge al Poliesportiu Prat de la Riba).

El 16 de juny també es recolliran els dorsals des de les 7:30h si s’ha fet online a Prat de la Riba, i si s’ha fet la sol·licitud presencial, al formalitzar la inscripció. Segons ens ha informat el president de la UCA, José Luis Gimenez Santiago, les inscripcions d’enguany envolten els 350-400 dorsals, el que comporta una major demanda respecte a l’any passat i l’anterior.