Skip to main content

Obertes les inscripcions per l’Agenda d’estiu

  • Alejandro Díaz

L’Agenda d’estiu 2024 ja ha obert les seves inscripcions per participar en qualsevol de les activitats integrades en la seva oferta, que aniran del 25 de juny al 26 de juliol, en la qual es poden trobar moltes activitats per a infants i adolescents, com ara colònies, casals o campus esportius i culturals.

El pressupost que s’ha destinat mitjançant les beques per a l’edició d’enguany ha estat de 300.000 euros. Aquestes jornades són organitzades per l’Ajuntament i altres entitats, i tenen com a objectiu que la ciutadania colomenca pugui gaudir de la programació.

Els casals d’estiu municipals estaran oberts de dilluns a divendres al matí, de 9h a 13h i fins les 15h o 16:30h si hi ha servei de menjador. Tanmateix, hi haurà habilitat de 8h a 9h un servei d’acollida per a les famílies que vulguin utilitzar-ho. Deu centres escolars posaran a disposició les seves instal·lacions per desenvolupar jocs que pretenen motivar la creativitat dels més petits, i molts participaran en un programa adreçat a infants i adolescents que es troben en situació de vulnerabilitat.

També es programaran activitats de dilluns a dijous (de 18h a 20h) on s’inclouran tallers, actuacions, espectacles de màgia i jocs per a nens de 5 a 12 anys.  Els casals del Mas Fonollar també estaran presents aquest any, a més del que s’ha organitzat a La Central, sota el nom “Aquest estiu, viu l’escena”. Enguany, s’incorporaran a l’oferta els Patis d’estiu, amb diferents activitats esportives destinades a joves d’entre 13 i 18 anys, del 4 de juliol fins al 24 d’agost.