Skip to main content

Exposició sobre la crisi dels refugiats al Mas Fonollar

  • Dani Mormuz

Des del passat dia 3 i fins el pròxim dia 29 de juny, la sala d’actes del centre Mas Fonollar acull l’exposició Contra vent i marea. És una exposició fotogràfica, que es pot visitar de forma gratuïta, sobre la crisi de les persones refugiades al món i està produïda per l’organització Amnistia Internacional.

A través de fotografies, la mostra presenta els testimonis de persones refugiades que expliquen les seves històries en primera persona. Són experiències reals de refugiats que han hagut de fugir del seu país, per motius diversos.

Amb aquesta exposició, es pretén donar veu a totes les persones afectades per la crisi dels refugiats, que és un fenomen mundial, i fer-los un homenatge i un reconeixement. També es vol sensibilitzar les persones més joves sobre el tema i que en tinguin consciència de la situació.

Aquesta exposició és un dels diferents actes en relació amb els refugiats que hi ha previstos a Santa Coloma durant el mes de juny. Això és degut a que el dia 20 de juny és el Dia Mundial de les persones refugiades.