Skip to main content

Ja es poden sol·licitar ajuts de fins a 15.876€ per joves emprenedors

  • Xavi López

Obert el termini fins al 15 de juliol per sol·licitar l'ajut de 15.876 euros destinat a joves emprenedors d'entre 18 i 29 anys. Aquesta subvenció forma part del programa Garantia Juvenil del departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i està destinada a joves que s'hagin registrat com a autònoms entre el 20 de setembre de 2023 i el 15 de juliol.

Per donar a conèixer els detalls de l'ajut, l'àrea d'emprenedoria i empresa de Grameimpuls, juntament amb els serveis locals de Badalona i Sant Adrià de Besòs, oferirà el pròxim 20 de juny una sessió informativa en línia de e 13:30 a 14:30h. La inscripció es pot fer a través del següent enllaç.

Per poder optar a la subvenció, cal estar inscrit i ser beneficiari del programa Garantia Juvenil abans d'iniciar l'activitat com a autònom. També és necessari mantenir aquesta activitat durant un mínim de divuit mesos sense interrupcions per rebre el màxim import de l'ajut, tenir el domicili fiscal i, si escau, el centre de treball a Catalunya, i elaborar un pla d'empresa, entre altres requisits.

Per a més informació, es pot trucar al 93 466 52 24 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.