Skip to main content

Els Mossos detenen a un home per cinc robatoris

  • Alejandro Díaz

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Santa Coloma, van detenir el passat diumenge un home de 26 anys, qui és el presumpte autor de cinc robatoris amb força que han succeït en diferents domicilis de la ciutat.

Els robatoris van tenir lloc entre el 16 d'abril i el 9 de maig, en cases que se situen al barri Llatí i el barri Cementiri Vell. Per poder realitzar amb èxit els robatoris, el lladre escollia els primers pisos d'edificis als quals es pogués accedir escalant per la façana, o murs fins a la primera planta o terrassa, segons el domicili.

Un cop a dins, el modus operandi del lladre era forçar els accessos per poder entrar-hi, i en alguns pisos havia sostret eines, i en altres s'havia emportat sabates, aparells electrònics i diners.

Els investigadors han conclòs mitjançant les seves hipòtesis estretes després d'analitzar el cas, que la cadena de robatoris els ha comès una mateixa persona, un home de 26 anys amb nombrosos antecedents per causes similars. El dia 2 de juny el presumpte autor dels delictes va ser detingut i, ahir mateix, va passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma.