Skip to main content

Inscripcions obertes per una nova edició del SantakoSound

  • Xavi López

El concurs musical SantakoSound (+ Vision), Cortocircuit 2.0, ha obert les inscripcions per a la seva nova edició. Nascut l’any 2016 com a evolució natural del popular certamen “Cortocircuit”, aquest concurs pretén ser una plataforma de difusió del talent musical local, adaptant-se als nous temps marcats per les xarxes socials i ampliant el seu àmbit d’actuació a tota la província de Barcelona.

S’accepten tots els estils dins el pop-rock, com ara pop, blues, soul, rap, dance, funky, electrònica, techno, rock, heavy metal, hard rock, rock progressiu, alternatiu i folk, entre altres. La música clàssica està exclosa del concurs. Els participants no poden tenir cap contracte discogràfic en vigor. A més, han de garantir que, en cas de ser seleccionats, podran oferir un repertori original de com a mínim 50 minuts de durada, en el qual no estan permeses les versions. 

Els interessats han de lliurar un mínim de tres vídeos enregistrats en directe (concert, assaig o qualsevol altra circumstància), un dossier amb la biografia i currículum del grup o solista, dues fotos i la fitxa d’inscripció completada. Tot aquest material ha de ser enviat a l’adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 30 de juny.

Pel que fa als premis, hi ha dues categories. El millor grup de la província de Barcelona obtindrà l’enregistrament de 10 temes en els estudis del CCM Molinet, així com l’enregistrament d’un videoclip. El millor grup de la nostra ciutat, on almenys dos membres del grup (o un en el cas dels duos) hauran de tenir aquí la seva residència habitual, també gaudirà de l’enregistrament de 10 temes en els estudis del CCM Molinet, d’un videoclip i la distribució digital del material enregistrat. A més, els dos grups o solistes guanyadors tindran l’oportunitat de realitzar un concert en el marc de la Festa Major d’Estiu.