Skip to main content

Tacón Y Bordón guanya el Concurs Nacional de Dansa

  • Dani Mormuz

L’escola de dansa Tacón y Bordón va guanyar fa uns dies a Burgos el Concurs Nacional de Dansa, en la categoria de 8 a 10 anys. El jurat va decidir, per unanimitat, que cinc coreografies de l'escola eren les millors del concurs.

Gràcies a aquesta victòria, l'escola competirà en la final internacional, que es realitzarà en el mes novembre a Roma. Raquel Alegría, directora de l'escola, ha explicat que el nivell serà “alt”, perquè participaran tots els primers premis europeus. Tot i això, confien en poder aconseguir algun premi.

Fa dos anys, l'escola ja va competir en el campionat internacional que es va celebrar a Bèlgica. Aleshores, una coreografia de flamenc de l'escola va quedar classificada en el tercer lloc.

Durant aquest any, l’escola també ha participat en altres competicions i han obtingut diversos premis. Per exemple, a Blanes, Sant Joan Despí o València. També a Mollerussa, on es va celebrar la fase de classificació per al Concurs Nacional i van aconseguir guanyar alguns primers premis.

Els alumnes amb més nivell i que volen anar a competicions són els que es presenten a aquests concursos, principalment de dansa contemporània, dansa clàssica i flamenc espanyol.