Skip to main content

Grameimpuls ofereix de nou 15 mil euros a joves emprenedors

  • Alejandro Díaz

El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls ha obert fins al 15 de juliol el termini de la subvenció impulsada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat juntament amb el Fons Social Europeu, amb la qual es destinaran 15.876 euros a l’emprenedoria juvenil d’entre 18 i 29 anys. Aquest ajut s’emmarca al programa Garantia Juvenil del departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, i està adreçat als joves que s’hagin donat d’alta en règim d’autònoms entre el 20 de setembre de 2023 i el 15 de juliol.

Grameimpuls ha organitzat  amb els serveis locals de Badalona i Sant Adrià del Besòs dues sessions telemàtiques informatives, el 5 i el 20 de juny, de 13:30h a 14:30h. En aquestes jornades es donaran a conèixer totes les condicions que calen per obtenir la subvenció.

Tots aquells que vulguin optar a l’ajut de 15 mil euros, han d’estar donats d’alta del programa Garantia Juvenil, en situació d’inscrit beneficiari, el dia anterior a la data de la seva activitat en qualitat d’autònom. A més, s’haurà de mantenir l’activitat econòmica o professional per la qual ha sol·licitat l’ajut  durant un mínim de divuit mesos sense interrupcions, per obtenir el màxim import de l’ajut; tenir i mantenir al llarg de tot el període subvencionable el domicili fiscal i, si escau, el centre de treball, a Catalunya o elaborar un pla d’empresa, entre d’altres.