Skip to main content

El Club Pelotari de Santa Coloma compleix 50 anys

  • Alejandro Díaz

El Club Pelotari de Santa Coloma compleix 50 anys, i amb motiu d’aquesta celebració, el pròxim 8 de juny ofereix tota una programació d’activitats per gaudir tots plegats d’aquest aniversari tan especial a la seva seu.

Per començar, hi haurà una exposició amb tots els títols que s’han aconseguit aquest any, per part de tots els jugadors de frontenis que juguen al club. Entre aquests premis, està el de campions i subcampions en pilota X3 a la Categoria d’Honor, el de subcampions a la 2ª categoria, subcampions a la Categoria d’Honor en pilota lenta, campions a la 3ª categoria en pilota lenta, i pilota mà. A falta queda concretar les finals del campionat social i de Catalunya.

A més, es faran diversos esdeveniments esportius, i a les 17:30h podem trobar el XII Trofeu Ciutat de Santa Coloma de Frontenis; i a les 18:30h el Trofeu Ciutat de Santa Coloma de pilota a mà. Cap a les 19:30h hi haurà l’entrega de trofeus per part dels representants de l’Ajuntament i la Federació Catalana de Pilota, i a les 20h serà la cloenda amb aperitius i un fi de festa molt especial.