Skip to main content

El 8 de juny es disputarà la Copa Catalana de Karate

  • Alejandro Díaz

El proper 8 de juny al Pavelló Nou de Santa Coloma, se disputarà la Copa Catalana de Karate, organitzada per IKO España i FE Grama i amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Consell Comarcal. Les entrades per veure la competició estan disponibles per tan sols 3 euros, i per al moment, han tingut molta demanda, de manera que es preveu una assistència a l’esdeveniment molt alta.

A més, la participació en la Copa serà d’uns 160 professionals de Kyokushin, aproximadament, el que comporta un 70% de la participació, ja que el màxim de competidors és de 225. La competició esdevindrà amb diverses categories. Les categories infantils tenen més presència, però encara així hi ha també categories per a adults i, fins i tot, hi ha disponible una categoria per a persones majors de 35 anys.

Així mateix, es produiran a la Copa Catalana cates per equips. En tenir el suport de l’entitat IKO España, la competició es dota de molt prestigi en l’ambit esportiu i per al món del karate en concret, degut també a la seva vinculació esportiva olímpica.     

Foto: Fundació Esportiva Grama