Skip to main content

Darreres visitades guiades al Recinte Torribera

  • Xavi López

El Recinte Torribera, també conegut com Can Setantí, ofereix les seves últimes tres visites guiades els dies 15 de juny, 29 de juny i 13 de juliol. Aquestes visites formen part del programa «Descobreix Torribera» i representen una oportunitat única per conèixer aquest espai amb una rica història i múltiples usos actuals.

El Recinte Torribera, amb origen en una masia medieval reconstruïda al segle XVIII, es va convertir en la Clínica Mental de la Mancomunitat de Catalunya a principis del segle XX. Els arquitectes noucentistes Rafael Masó i Josep M. Pericas van ser els encarregats de dissenyar el projecte inicial. Avui dia, l'espai acull el Centre Dr. Emili Mira i López-Parc de Salut Mar, que proporciona serveis de salut mental.

Les visites guiades permeten als participants descobrir no només la història i l'arquitectura del recinte, sinó també els usos contemporanis de les seves instal·lacions, combinant els serveis tradicionals de salut mental amb noves funcions docents i d'oci. Les visites es realitzaran els dies 15 de juny, 29 de juny i 13 de juliol a les 10:30h, amb una durada aproximada de dues hores.

Per participar-hi, cal inscriure’s a través de l’enllaç següent. El punt de trobada és la porta principal del recinte, situada al carrer Prat de la Riba, 171.