Skip to main content

La Loteria Nacional toca íntegrament a Santa Coloma

  • Dani Mormuz

El primer premi del sorteig de la Loteria Nacional de dissabte 11 de maig va tocar íntegrament a Santa Coloma. Concretament, va tocar a l’administració situada a l’avinguda Santa Coloma, núm. 17.

El número premiat va estar el 62.024, un número que tenen assignat com a administració. És un número que es juga tot l’any i que només es ven en aquesta administració. El premi per dècim és de 60.000 euros.

María José Sánchez, una de les encarregades de l’administració, ha explicat que hi havia a la venda 10 sèries d’aquest número, en total 100 dècims. Però s’han venut 54 dècims, per la qual cosa han hagut de tornar 46 dècims. Dels 54 dècims premiats, 40 dècims s’han jugat al bar Loro Charlie del centre comercial Carrefour de Cabrera de Mar.

En total, la quantitat de diners repartits és de 3.240.000 euros. La gent amb el número premiat ha d’anar a cobrar-ho directament al banc, ja que es tracta d’un premi gran. Igualment, aquest dilluns pel matí han anat algunes persones a l’admnistració a felicitar-los per haver repartit el premi.

És la primera vegada que aquesta administració reparteix un primer premi de la Loteria Nacional, però ja havien donat altres premis importants de la Loteria, la Primitiva i la Bonoloto.

María José Sánchez i José Antonio Sánchez són els encarregats de l’administració, i han explicat que estan “molt contents” i que aquest premi els ha fet “molta il·lusió”. Diuen que acaben de reformar l’administració, i això ha estat un xut d’eufòria.