Skip to main content

Industrias tanca la Lliga contra Jaén en el millor partit (6-2)

• Josep M. Roca

Un any més, Industrias es quedarà a les portes dels play off. Novens, com a la primera volta, els colomencs van acabar a casa la Lliga contra un Jaén que acaba tercer la competició  i que ja no s’hi jugava res. La victòria final, amb un gran joc, especialment en la segona part en què van escombrar els andalusos de la pista durant uns minuts, en un dels partits de millor joc de l’equip aquesta temporada. El 6-2 del final de l’encontre explica aquesta realitat.

Amb Hirata ja al Japó després d’acordar la rescissió del seu contracte que acabava al 2025, els club es va acomiadar de Khalid i Peña amb un emotiu vídeo en els el club els donava les gràcies.

Les imatges que es van passar pel vídeo marcador també recordaven als aficionats que l’any 2025 es compliran 50 anys de la fundació de Industries García, l’equip creat des de l’empresa de Vicenç Garcia i del qual és president des del primer dia.

L’internacional pel Marroc, va fer l’últim gol de la temporada picant magistralment per l’esquadra un doble penal. Era la culminació a la seva trajectòria al club. Ara marxarà a un club de superior categoria per aconseguir els títols que sí ha aconseguit amb la selecció del seu país.

El Barça és el campìó de la Lliga regular i ElPozo segon. Per darrera, jugaran el play off Jaén que se les haurà amb el campió de la Champions Palma Futsal i l’InterMovistar que tindrà el Cartagena com a rival. El Manzanares serà el rival del Barça i el Valdepeñas ho serà del d’ElPozo.

La competició, tot que encara no hi ha dates ni calendari, no es reprendrà per a Industrias fins a finals del proper setembre.