Skip to main content

Avui s'entreguen els premis de ciència Joan Vicente Castells

  • Alejandro Díaz

El Centre d’Estudis de la Natura del Barcelonès Nord (CENBN) lliura avui la III edició dels Premis Joan Vicente Castells als treballs de recerca en ciències. Aquesta entitat ha comptat amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, la cooperativa Abacus, l’Ateneu Cooperatiu i Barcelonès Nord. L’entrega dels premis es farà aquesta tarda a les 19h, en la Sala d’Actes del Museu Torre Balldovina, qui també col·labora en aquest esdeveniment. 

El primer premi consisteix en una targeta de regal 200€ en material Abacus, 100€ aportats conjuntament pels col·laboradors del premi, un carnet de soci d’un any del Centre Excursionista Puigcastellar, un llot de llibres i un diploma. El segon premi són 100€ en material Abacus, 100€ aportats conjuntament pels col·laboradors del premi, el llot de llibres i diploma. Per acabar, el tercer premi consta d’una targeta regal de 100€ en material Abacus aportat pels col·laboradors, el llot de llibres i el diploma. 

Aquest guardó s’atorga als alumnes que cursin 2n de batxillerat matriculats durant el curs 2023-2024 dels Instituts de Santa Coloma de Gramenet, i s’han pogut presentar tots els treballs relacionats amb la ciència en les branques de Biologia, Física, Geologia, Química, Tecnologia, Matemàtiques i especialitzacions vinculades, com Medicina o Meteorologia, entre d’altres.

Foto: Alumnes guanyadors de l'anterior edició dels premis