Skip to main content

Industrias intentarà acomiadar la lliga amb una victòria

  • Dani Mormuz

Industrias juga demà, dissabte 11 de maig a les 20h, l’últim partit de lliga d’aquesta temporada. Serà contra el Jaén Paraíso Interior al Pavelló Nou.

L’equip de Xavi Closas no es jugarà res, ja que es troba en la novena posició amb 41 punts. Per sobre té al Viña Albali Valdepeñas amb 45 punts, i per sota al Córdoba Patrimonio de la Humanidad amb 34 punts. Per tant, passi el que passi no es mourà de posició.

Industrias tenia com a objectiu de la temporada acabar en zones de play-off, però no ha estat possible. L’equip va perdre en la última jornada contra ElPozo Murcia per 8-5, un partit que en cas d’haver guanyat encara hagués donat esperances per lluitar pel play-off.

Tot i això, Industrias sortirà a donar-ho tot contra el Jaén, per tal d’acomiadar aquesta temporada amb una victòria. L’equip andalús ve de dues victòries seguides, amb el Ribera Navarra FS per 6-3 i amb el Mallorca Palma Futsal per 1-2.

Hirata, Peña i Khalid es desvinculen del club

De cara a la següent temporada, Industrias i Massa Hirata han arribat a un acord per formalitzar la rescissió del contracte que unia a les dues parts fins el 30 de juny de 2025. El jugador japonès va arribar al club en juliol de l’any passat com a una referència ofensiva, però només ha aconseguit marcar un gol en tota la temporada.

David Peña tampoc seguirà a Industrias, després de tres anys formant part de la plantilla. El jugador ha marcat onze gols en aquesta temporada, però marxa per afrontar nous reptes professionals. Aquest dissabte s’acomiadarà de l’afició en el seu últim partit amb Industrias, que serà el seu número 100 amb el club.

Khalid també s'acomiada del club. Segons ha comunicat Industrias en una nota de premsa, el jugador marroquí, qui ha disputat 151 partits oficials com a industrial, vol buscar altres objectius en la seva trajectòria professional.

Fotografies: Industriasmedia