Skip to main content

El Singuerlín té l'ascens a Primera Catalana a tocar

  • Xavi López

Aquest cap de setmana pot donar-se una fita històrica al Can Zam 2, el Singuerlín té l'oportunitat de convetir-se en equip de Primera Catalana.

Després de la victòria davant l'Ametlla Vallès la darrera jornada (0-2) i l'empat del Racing Vallbona contra el Molletense (0-0), els d'Ángel Gálvez han ampliat fins a 13 els punts de diferència amb els de Nou Barris. 66 per als verd-i-blancs i 53 per als barcelonins. Tot això a falta cinc jornades per disputar-se, per la qual cosa queden quinze punts en joc.

Davant aquest escenari, el Singuerlín es proclamaria campió del grup 2 de Segona Catalana si li guanya a l'Iberia, penúltim classificat, aquesta pròxima jornada, que es jugarà al Can Zam 2 diumenge 12 a les 12h. Amb una victòria té suficient, sense importar el que fes el Vallbona. En canvi, si empata, llavors si necessitaria almenys que aquests empatessin també el seu partit, en aquest cas contra el Premià, perquè el Singuerlín pugui cantar victòria. Finalment, una derrota del Vallbona donaria automàticament l'ascens als de Gálvez, sense importar el seu resultat amb l'Iberia.

Difícilment se li escapi l'ascens al Singuerlín, però poder fer-ho amb la seva afició al costat seria posar-li el fermall d'or a una temporada d'ensomni pel conjunt colomenc.