Skip to main content

La Colmena acull l’obra de teatre “Las mujeres sabias”

  • Alejandro Díaz

El Teatre La Colmena ja està preparat per acollir en el seu espai a “Las mujeres sabias”, una producció inspirada en l’obra clàssica del dramaturg francès Molière. Aquesta representació còmica és una sàtira que intenta ridiculitzar la hipocresia humana, la farsa d’un grup de dones pedants i falsament cultes a la França del segle XVII.

El repartiment inclou alumnes de l’escola de teatre La Colmena, com són Mònica Caro, David de Paco, Tamara García, Yolanda Martínez, Aida Monroy, Agnés Sánchez, Paula Tovar i Sonia Villalba. “Las mujeres sabias”  és una obra que fa reflexionar de les relacions socials i personals mitjançant la comèdia i l’humor.

Les representacions seran els dies 17, 18 i 19 de maig, amb les sessions de divendres i dissabtes a les 20h i la de diumenge, a les 19h. Les entrades es poden adquirir per un preu de 8 euros, amb un descompte especial de 4 euros per als Amics del Teatre La Colmena. Les reserves es poden realitzar enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 613 02 90 55 (només WhatsApp), deixant el nom, la data de la funció i la quantitat d’entrades que es volen comprar.