Skip to main content

Torna la segona edició de la cursa solidaria Can We Run

  • Marina Tovar

Santa Coloma acollirà la segona edició de la cursa solidària Can We Run. Una carrera per gaudir amb les mascotes i la família, que tindrà lloc el pròxim 26 de maig al Parc Fluvial del Besòs. L'objectiu d'aquest acte solidari és impulsar l'adopció i la tinença responsable de mascotes i recaptar fons per la Fundació Altarriba, una entitat que protegeix i promou l'adopció d'animals de companyia. 

Més de 300 persones s'han inscrit ja per passar el matí en aquesta cursa, descrita per l'alcaldessa, Núria Parlon, com una carrera "molt agradable, empàtica i amable". L'any passat va tenir molt bona participació, i s'espera que enguany passi el mateix. "Serà un èxit com la majoria d'activitats solidàries que es fan a Santa Coloma", va remarcar Parlon. 

Els dorsals de la Can We Run es podran recollir el divendres 24 de maig i el dissabte 25 a La Ciba. El diumenge 26, la Can We Run començarà a les 9:30 hores amb un escalfament grupal, seguiran les carreres i l'entrega de premis i a les 12 hores es farà una passarel·la d'adopció de gossos i exhibicions.