Skip to main content

Obertes les sol·licituds de preinscripció de les escoles bressol

  • Dani Mormuz

El període de presentació de sol·licituds i de documentació de les escoles bressol municipals comença avui 8 de maig i estarà obert fins el 21 de maig. El passat 3 de maig van finalitzar les jornades de portes obertes als centres, i ara s’ha de fer aquest tràmit als centres demanats en primera opció.

El tràmit es pot fer de forma presencial o telemàtica. Es pot realitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) amb cita prèvia, trucant al 934 624 058 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El 31 de maig es publicarà la llista amb la puntuació provisional de les sol·licituds de la preinscripció. També s’obrirà un termini del 3 al 7 de juny per presentar les reclamacions. El 10 de juny es farà el sorteig del desempat, i el 17 de juny es publicarà la llista amb la puntuació dels infants admesos. El període per a formalitzar la matrícula serà del 17 al 26 de juny.

Les tarifes del curs 2024-2025

De cara al curs 2024-2025, les famílies no han de fer cap pagament per matricular al seu fill o filla. A les escoles bressol municipal es copaga el cost de la plaça escolar, excepte els infants matriculats a I2, perquè la quota d’escolaritat mensual és gratuïta.

Les quotes s’abonaran tots els mesos del curs escolar, i el preu establert és de 148,50 euros per un horari d’assistència de l’infant de 9h a 12h i de 15h a 17h.

 

Els serveis complementaris, com el servei d’acollida i el servei de menjador, s’ofereixen a les famílies que ho necessitin amb un mínim d’infants. Aquestes tarifes van ser aprovades al ple municipal de 18 de desembre de 2023.