Skip to main content

La Grama empata en el derbi comarcal contra el Badalona

• Dani Mormuz

La Grama va empatar 2-2 en el derbi comarcal contra el CF Badalona SAD en la última jornada de lliga. L’equip de Joan Esteva va fer un bon plantejament de partit. L'experiència dels jugadors al mig del camp i la bona dinàmica de l’equip van ocasionar bones sensacions. Però no van ser suficients per tal de sumar els tres punts.

La Grama es va avançar en el marcador amb un gol d’Adrià Padillo en el minut 31 de partit. Després, Alvaro Marti posava el 2-0 i l’equip marxava al descans amb l’avantatge de dos gols. Però el CF Badalona va reaccionar en la segona meitat, amb un doblet de Daniel Homet. El resultat final va ser de 2-2. Els gramencs van patir per la falta de davanters i la lesió de Pau Rosales.

La Grama arribava a aquesta jornada amb la salvació assegurada. La propera temporada serà la cinquena consecutiva en que l’equip jugarà en Tercera RFEF. Ara l’equip es troba en dotzena posició amb 42 punts, a nou del descens i a sis de la zona de play-off.

Només queda una jornada de lliga abans d’acabar la temporada. Serà aquest diumenge 12 de maig a les 12h contra l’UE Castelldefels.