Skip to main content

La Grama vol continuar amb la bona ratxa demà a Vilassar

  • Dani Mormuz

La Grama enfronta demà, diumenge 28 d’abril, una nova jornada de lliga contra la Unió Esportiva Vilassar de Mar amb algunes baixes. El partit serà a les 18:30h, l’últim de la jornada, ja que gairebé tots els partits es juguen avui dissabte. 

L’equip de Joan Esteva buscarà seguir sumant victòries i punts després de la bona ratxa de partits que porta. La Grama acumula tres victòries consecutives, més un empat a Vilafranca, el que li ha permès situar-se més a prop de la zona del play-off que de la zona de descens. 

Actualment, l’equip té 40 punts i se situa en novena posició. Té una diferència de vuit punts respecte a les places de descens i està a quatre de les places del play-off. Per la seva part, la UE Vilassar ve d’una victòria amb el Pobla de Mafumet i d’un empat amb la Rapitenca. Es troba en la tercera posició en la classificació, amb 54 punts.

La jornada següent es jugarà entre setmana, el dimecres 1 de maig, perquè és festiu. La Grama s’enfrontarà al Centre Parroquial San Cristóbal a les 18h.

 

Fotografies: Fundació Esportiva Grama