Skip to main content

Avui se celebra el Ple Municipal Ordinari del mes de març

  • Marina Tovar

Aquest dilluns 25 de març se celebrarà el Ple Municipal ordinari de març de Santa Coloma. Començarà a les 18 hores i es podrà seguir en directe des del propi consistori o pel canal de YouTube de l'Ajuntament. Promoció Econòmica i Habitatge seran les regidories protagonistes del ple. 

En qüestions econòmiques, a més de diverses ratificacions d'aspectes interns, com la proposta d'aprovació de la quantia màxima global del complement de productivitat del 2023, destaca la proposta d'aprovació de la bonificació d'IAE i IBI a les empreses Duet Can Zam, SAU, Duet Rambla Fondo SAU, Grameimpuls i Bressolgramenet. 

En temes d'habitatge, es ratificaran dues propostes d'aprovacions de conveni de col·laboració amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (AHC), un relatiu al Programa de Mediació per al Lloguer Social, per a l'any 2024 i un altre en relació amb l'Oficina Local d'Habitatge, la qual gestionarà l'AHC fins al 2027. 

Tots els grups presentaran mocions

Tots els grups tenen planejat presentar mocions, tot i que moltes són amb voluntat de fer declaracions institucionals per diverses causes. Vox presentarà una moció sobre el Pacte Verd Europeu i una altra en motiu del Dia Munidal de l'Autisme (2 d'abril). El PP intervindrà per la suspensió del tribut metropolità i farà una segona moció sobre agricultors i ramaders. ERC farà una moció en defensa de les minories i una altra per l'emergència de l'habitatge. Ciutadans defensarà una declaració institucional pel Dia de les Persones Desaparegudes (9 de març) i el PSC sobre el finançament local i el Dia de la Salut (7 d'abril)