Skip to main content

La Grama s’enfosa i perd en una dolenta segona meitat

  • Josep M. Roca

Cada cop li queda menys crèdit a la FE Grama de Joan Esteve. La derrota a casa contra el FC L’Escala és un llum vermell que avisa del greu perill de caure en zona de descens. De fet, el partit de divendres vinent esdevé clau: una derrota col·locaria els colomencs en zona de descens directe.

L’Escala no va ser millor que la Grama. Els colomencs van fer una bona primera meitat que van acabar guanyant per 1-0. De fet, és el que ha passat en els tres partits que s’han jugat amb Joan Esteva a la banqueta. 3-1 amb el Tona, 0-2  Girona i 1-0 amb l’Escala. Però les segones parts han dictat sentència negativa.

En el primer encontre, l’expulsió de Ivan Julián va ser una bona excusa aper la baixada de prestacions. A més, un incommensurable Sergio va aturar tot el que li va xutar la davantera osonenca i el 3-1 es va mantenir fins al final.

A Girona, el 4-3 final deixa constància de la mala sort i de la davallada de l’equip en la segona part. Un fet que es va tornar a veure al Nou Municipal contra els empordanesos. En la primera meitat el segon temps, L’Escala va ser molt superior que va tornar a tenir en Sergio el seu millor home salvant dos un contra un claus. 

Les seves intervencions van permetre que en un darrer esforç, amb canvis discutibles i amb un equip força cansat, la Grama es llencés a buscar l’empat i gaudís d’ocasions clares per aconseguir-ho. L’escàs encert dels davanters i les brillants aturades del porter visitant van evitar un empat que hagués estat un mal menor; però un premi molt alt per un equip que ha perdut el millor.

Les baixes de Roger Peris, el capità Juan Carlos, Eric i algun, a part de ser una excusa,  no desen d’ensenyar les mancances de la plantilla i els errors greus comesos al llarg de la  temporada.

El Juvenil A guanya a l'Espanyol

Per la seva part, el Juvenil A de la Grama va aconseguir tres punts el dissabte contra l'Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els colomencs es van avançar en el marcador en la primera part, gràcies a un gol d'Ivan Garcia, i el resultat final va ser de 0-1

 

Fotografies: Fundació Esportiva Grama