Skip to main content

La Policia Local adquireix guants detectors de metall

  • Marina Tovar

La Policia Local ha incorporat nous equips tècnics per millorar l'equipament dels agents. Destaca l'adquisició d'uns guants detectors de metall, que porten incorporat en un dispositiu ocult un detector metall que alerta als agents mitjançant una vibració quan es troben amb objectes metàl·lics. D'aquesta forma, poden identificar amb rapidesa si sota de la roba hi ha navalles, ganivets o pinxos. A més, facilitaran la realització d'escorcolls superficials, sense necessitat de contacte físic per la detecció d'armes blanques

Aquesta setmana, la Policia Local també ha incorporat tauletes digitals per agilitzar les labors d'identificació en la via pública. Mitjançant aquests aparells podran consultar en temps real qualsevol dada necessària sense haver de passar per la Sala de Control.

Les dues noves eines se sumen als dispositius de gravació unipersonal que els agents de policia porten des de finals del 2023. Unes càmeres que estan constantment registrant les imatges i en ser activats, pugen al núvol una gravació que inclou els dos minuts anteriors a la seva activació.