Skip to main content

La primavera porta 40 tallers als centres cívics municipals

  • Xavi López

Amb l'arribada de la primavera, els centres cívics i els casals municipals de Can Mariner, Singuerlín, Fondo, Raval, Riu i Llatí a la ciutat estan preparats per oferir una àmplia gamma d'activitats per a tota la ciutadania.

Un total de 40 propostes d'oci i formació estan programades per als propers mesos i estan dirigides a tots els públics. Aquests tallers i activitats estan distribuïts pels sis equipaments de barri i inclouen opcions diverses com tallers de ceràmica, recerca històrica i genealògica, cuina xilena i marroquina, entre altres.

El període d'inscripcions estarà obert des del 4 d'abril a les 10h fins al 12 d'abril o fins exhaurir places. Les places són limitades i s'assignaran seguint l'ordre d'inscripció. Per a inscriure's, caldrà accedir al següent web, on també es podrà gestionar el pagament.

Els tallers tindran inici a partir del 15 d'abril i aquesta temporada arriben amb novetats interessants. Entre elles, destaquen els monogràfics sobre com fer un bol poke/ramen i una tassa de ceràmica, així com el taller de recerca històrica i genealògica i el de sòl pelvià. A més, s'oferiran propostes intensives com la dels usos del Drive i de la intel·ligència artificial.